Zlato sidro posluje že od leta 1998.

V Piceriji Zlato sidro od leta 1998 let ponujamo pice vseh vrst, ponudbo pa dopolnjujemo z raznovrstnimi jedmi. V naši ponudbi so tako razne juhe, jedi iz testenih, mesne, divjačinske in ribje jedi, zelenjavne jedi, sestavljene solate, solate iz solatnega bifeja in sladice. Med tednom vam ponudimo različna dnevna kosila. Ponudbo hrane prilagajamo času in trenutni ponudbi svežih sestavin. Sprejemamo tudi manjše skupine po predhodnem naročilu.

Picerija Zlato sidro vas vabi na poizkus odličnih ročno raztegnjenih pic, ter ostalih jedi z skrbno izbranimi sestavinami. Izbirate lahko med več kot štiridesetimi vrstami pic, morskimi in mediteranskimi, ter mesnimi in vegetarijanskimi jedmi. V ponudbi imamo tudi razne sladice in odlično kavo. Od ponedeljka do petka, dnevno pripravljamo meni za kosilo.

Pestra ponudba okusnih jedi in specialitet omogoča, da goste vsakodnevno razvajamo z mesnimi in morskimi specialitetami, slovenskimi jedmi in raznimi hišnimi specialitetami, nudimo široko ponudbo menijev, dodatno prednost pa nam prinaša ustrežljivost in občutek za hrano. Osredotočeni smo na to, da boste picerijo zapustili zadovoljni ter nas v prihodnje z veseljem ponovno obiskali.

Sprejemamo plačilne kartice VISA, MAESTRO in MASTERCARD.